جدید ترین فناوری ساخته شده از دانشکده لافبورو با اسم دستگاه تیئا رونمایی شد. این فناوری ازطریق اسکنر لیدار و سیستم دوربین، قابلیت تولید چهره ای سه‌بعدی از محیط نابینایان دارد تا  آن ها را راهنمایی کند.
سگ‌های راهنما به‌عنوان یاری‌دهنده‌ای به‌منظور تحرک بیشتر، نقش مهمی برای اشخاص در گیر به اختلالات بینایی برعهده دارا‌هستند؛ البته به کار گیری از این حیوان‌ها برای کلیه اشخاص استراتژی ایدئالی نمیباشد. مشکلاتی همچون هزینه و کوچک‌بودن محل زندگی و چه بسا گونه‌های متفاوت آلرژی منجر شده‌است این سگ‌ها برای بسیاری از اشخاص مناسب نباشند.

بااین‌ وجود، فناوری ای که در دانشگاه لافبور درحال‌توسعه است با ارائه‌ی ویژگی‌های همانند سگ راهنما در دستگاهی رباتیک که قابلیت کنترل دارند، استراتژی جایگزینی ارائه میدهد.

مخترع دستگاه تیئا

 

براساس آخرین گزارشات دنیای دیجیتال این دستگاه تیِئا ( Theia ) اسم دارد و ایده‌ی آن را آنتونی کامو، یک کدام از دانشجو یان رشته‌ی طراحی صنعتی مطرح نموده است. وی برای توسعه‌ی این دستگاه از کنسول‌های بازی حقیقت مجازی و وسایل نقلیه‌ی خودران الهام گرفته است.

فناوری یادشده هنوز به‌شکل نمونه‌ی نخستین است و مشکل‌ها کوچکی داراست که می بایست حل شوند. فرضیه مهم این است که Theia به هدف کمک به اشخاصی با اختلالات بینایی برای حرکت به سمت مقصدشان همانند سگ های راهنما عمل می کنند.

فناوری اساسی این دستگاه  با عنوان ژیروسکوپ لحظه‌ی کنترل ( CMG ) شناخته می شود. این فناوری اکثر زمان ها جزئی از سیستم‌های کنترل موقعیت فضاپیماها من جمله ایستگاه فضایی بین‌المللی است.

CMG به دستگاه تیئا را امداد می کند بسته به مکانی که در آن جای دارد، برخورد نیرو ارائه دهد و دقیقا همچون بند سگ راهنما، به‌عنوان روشی برای سوق دهی دارندگانشان دست آن‌ها‌را به‌سمت مسیر مدنظر تکان دهد.

قابلیت های دستگاه تیئا برای نابینایان

 

دستگاه تیئا همچون وسایل نقلیه‌ی خودران ازطریق اسکنر لیدار و سیستم دوربین که قابلیت و امکان تولید چهره ای سه‌بعدی از محیط را آماده می کنند، رویکرد پیرامونش را پیدا می کند.

یوزرها می توانند ازطریق اوامر صوتی مقصدشان را وارد نمایند و پردازنده‌های تعبیه‌شده شایسته ترین مسیر را تشخیص دهند. دستگاه تیئا هنگام مسیریابی چه بسا داده‌های لحظه‌ای راجع به رفت و آمد عابران پیاده و راه‌بندان خودرو‌ها و شرایط آب‌وهوایی را هم درنظر میگیرد.

اما باتوجه‌به این‌که نمونه‌ی اولیه‌ی دستگاه مشکلاتی همچون ویبره‌ی بیش‌ازحد دارااست و موتورهای الکتریکی آن خراب شده‌است، پیش از ارائه‌ی عملکردهای توسعه یافته می بایست تغییراتی روی آن اعمال شود. بااین‌حال، کامو امیدوار است با توسعه‌ی بیشتر تیئا مشکلات پیش‌آمده حل و چه بسا این قابلیت ایجاد شود که دستگاه مذکور مانع ها پیچیده‌تر همچون بالابر و پله‌ها و گذرگاه‌های عابرپیاده را تشخیص دهد. وی می گوید:

انگیزه بخش اعظمی از اشخاص نابینا این است که استقلال داشته باشند و به‌صورت معمولی زندگی نمایند. بااین‌حال، متأسفانه بسیاری از اشخاص دچار به نقص‌ بینایی حس مینمایند که از موقعیت‌ها و فعالیت‌هایی نظیر معاشرت و خرید یا این که رفتن به رستوران محروم میباشند. 

فعالیت‌هایی که برای سایرافراد معمولی است. این محدودیت‌ها به طور معمول به‌دلیل واهمه و اضطراب ناشی از فقدان ادراک بی نقص از محیط اطراف صورت می گیرد. دستگاه تیئا این گنجایش را دارااست که مناطق و تجهیزات واجب برای آسایش شخص نابینا و چشم‌انداز وی از زندگی را توسعه و گسترش دهد و به آن ها اذن دهد کمتر بابت راه‌رفتن و موانعی فکر نماید که در پایان مسیر درانتظار وی است.

معرفی بهترین گجت پوشیدنی 2020 (پارت اول)

شرکت اچ تی سی به جمع نمایشگر های تاشو پیوست!

ساخت پوست رباتیک که قادر به احساس لامسه است!

دستگاه ,تیئا ,فناوری ,اشخاص ,دهد ,همچون ,دستگاه تیئا ,از اشخاص ,که در ,چه بسا ,از محیط ,وسایل نقلیه‌ی خودران ,ازطریق اسکنر لیدار

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله آموزشی مجید کتاب های رایگان رشته کامپیوتر هیوندای خیال باف طراحی سایت، سئو، تبلیغات در گوگل سپتیک تانک ؛ ناب زیست سپتیک تانک عمومی بهترین کانال دیجیتال|مارکتینگ|تجارت|ساخت|طراحی|اموزش|مشاوره انتشار کتاب جوزم|جوزم